Meny


Vi på Århus gård vil gjerne tilby dere en unik matopplevelse i historiske omgivelser. 

Vi kan skreddersy din matopplevelse på gården. Vi samarbeider med kokk Darwin Køhler . Vi tilbyr et stort utvalg av supper med godt brød til, Telemarksmeny og Telemarkstapas.  Vi tilbyr vinpakker – ta kontakt med oss for forslag.

Velkommen innom eller ta kontakt på tove@aarhusgaard.no.

Julemeny

Ribbe av fjellgris med rødkål, rosenkål, gulrot, rørte tyttebær, medisterkaker, sosisser og kryddersaus eller
Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv og pinnekjøttsjy

Serveres med kokte poteter

Dessert: Riskrem med bringebærsaus eller karamellpudding med pisket krem, karamellsaus.

Høstmeny

Forrett: Hvitt krabbekjøtt med estragon majones, stekt rugbrød, miks av Hoppestadspirer og dillolje.

Hovedrett: Sennepsglasert lammecarre med skogsopp, grønnkål, langtidsbakte rødbeter og fennikel sjy.

Dessert:  Hvit sjokolademousse med vanilje-laubærblad syltede multer, crunch på karamellisert hvit sjokolade

Vintermeny

Forrett: Bakt torskefillet med rødbetpure, grønnsaksvinaigrette, Hoppestadspirer og baconsjy

Hovedrett: Honningglassert andebryst fra Holte gård med pastinakk, Norsk Kombucha glassert bønnemiks fra Hoppestad gård og kryddersjy.

Dessert: Tykkmelk pannacotta tilsmakt med timian og sitron, havreflarn, marengs og havtornsorbet.

Vegetarmeny

Forrett: Jordskokksuppe med solsikkekjerner, jordskokkchips og persilleolje

Hovedrett: Terrin laget på rotgrønnsaker med Norsk Kombucha ingefær glassert bønnemiks fra Hoppestad gård, beter og nøtte vinaigrette.

Dessert: Sjokolade isparfit på nøttebunn med kirsebær syltet i vanilje