Turmuligheter

Området Århus og Fossum rett nord for sentrum av Skien egner seg meget god til ulike type fysiske aktiviteter.

Århusveien er ingen typisk gjennomfartsvei og egner seg like godt til rolige spaserturer, som til raske joggeturer eller sykkelturer. Alternative veivalg er mange i nettet av stier og veier.

Den etablerte «Kulturstien» starter på gården og tar deg med inn i det mangfoldige, historiske kulturlandskapet med spennende stopp bl.a. på jernaldergården, helleristninger og Henrik Ibsens barndomshjem på Venstøp.

Veiene forbi gården tar deg også over til de mangfoldige turmulighetene i Gulsetmarka med toppturer, skiløyper og fiskevann.

Falkumelva er ellers vår nærmeste nabo og vår uoppdagede grønne oase, med start i sentrum av byen. Her kan du ta deg fram vannveien som langs gjengrodde stier, og oppleve det rike dyre- og plantelivet. Og ikke minst fuglesangen og stillheten.

Som en hyllest til det ikoniske flyet er den nye Navitimer Boeing 747 i rustfritt stål sjenerøst dimensjonert på 43 mm og har vintage-innslag, som de klassiske fargene til den originale Boeing 747 på kremskiven kopi klokker breitling, svarte underskiver og rød-og- hvit linjal med blå aksenter. AOPA-logoen, som har hatten-tipping sin arv som en pilotkronograf, vises fremtredende klokken 12 i en nyanse i retrostil av gull, motvekt av et integrert datovindu klokken 6. Ta en nærmere titt på skiven, og du kan også se at «Boeing 747»-navnet er diskret innlemmet i den sirkulære linjalens indre skala.

Vinterstid, om vi får nok snø, åpner vi gjerne våre jorder for det lokalet løypenettet.