DUGNADER

Dugnader 2024
Tidspunkt for dugnad kl. 17-19

Møt opp ved den lille røde låven nede ved åkeren og tunellene
– perm til å skrive seg opp i for gjennomført dugnad ligger der.

Dugnadsdagene – kl. 17:00-19:00

19. Juni – ansvar Jon-Inge

27. Juni – ansvar Eva Ruth og Gunn  – Høstekurs

1. juli – ansvar Tove

9. juli – ansvar Kristin

17. juli – ansvar Eva Ruth

25. Juli – ansvar Jon-Inge

5. august – ansvar Trude

13. august – ansvar Kristin

21. august – ansvar Eva Ruth – Høstekurs

29. august – ansvar Tove


Høstekurs

For nye andelshavere og de som vil lære mer om å høste riktig blir det gjennomført et lite kurs i hvordan høste de forskjellige grønnsakene, og hvor det er mulig å stille spørsmål lift å være andelshaver. Dato for høstekurs i 2024 kommer.

Om dugnadene
Vi setter pris på at andelshavere er med på dugnader. Det er en hyggelig og sosial del av det å være andelsbonde -men det er valgfritt. Hvis din livssituasjon og helse gjør at dugnad er vanskelig å få til kan du betale litt mer for andelen din eller benytte deg av ferdighøstet kasseandel. Det er også mulig å gjøre dugnad ved å bake, stå på stand når det er festivaler og markeder, eller bidra på annen måte om kroppen ikke klarer åkerarbeid.

Vi jobber i 2 timer hver dugnad og avslutter ofte kvelden med kaffe og te, litt å spise og hyggelig prat. Deltar du på dugnad 3 ganger gjennom sesongen, dvs 6 timer dugnad ila sesongen, får du 500 kr. refundert på andelsprisen i november.

Dugnadene begynner i ca. mai-måned og rulleres på dagene i uka. Alle vanlige dugnader er fra kl. 17:00-19:00. Mandagen den første uken i måneden, tirsdag andre uken i måneden, onsdag tredje uken i måneden og torsdag fjerde uken. Med forbehold om helligdager og ferier. Dugnad kan være alt fra raking, såing, planting og luking -til å hjelpe på stand, bake kake til dugnadene og hjelpe til på arrangementer; som Økouka og Økologisk Åpen Gård eller stå på stand. Vi vil minne på dugnader i våre sosiale medier, og ved spesielle behov vil det bli sendt ut e-post.

Navitimer B01 Chronograph 43 Boeing 747 Limited Edition gir en passende utsendelse til det banebrytende flyet som endret kommersiell luftfart. «Hvilken bedre måte å huske en revolusjonerende jumbojet enn med en revolusjonerende pilotkronograf,» sier Breitlings administrerende direktør Georges Kern. «Boeing 747 brakte stil til himmelen rolex kopi, akkurat som Navitimer brakte luftfartsånden til stilkyndige klokkeentusiaster.»

Ønsker du å jobbe på gården på dagtid eller ha praksis, ikke tvil med å ta kontakt med gartner Anette for avtale.

Husk å huke deg av på liste for deltakelse på dugnad, listen ligger i en perm oppe ved bryggerhuset.